Grilování na solné desce

Grilujte zdravěji. Hitem poslední doby je himálajský solný kámen, který pokrmům dodává jemně slanou chuť. Grilovací deska je z řezaného pákistánského solného krystalu, bohatého na minerální látky. Desku můžeme použít na grilování i efektní servírování. Je antibakteriální a má vysokou vlhkost, což ji umožňuje zahřát na extrémní teplotu. Hodí se pro grilování menších kousků masa, zeleniny, ryb apod.

– na solné desce se jídlo nikdy nepřipálí
– díky účinkům soli maso zůstane skvěle šťavnaté a chutné
– deska je krásným doplňkem k servírování sushi, carpaccia, sýrové a zeleninové mísy
– jídlo dostane nezaměnitelnou chuť himalájské soli a minerálů
– nemusíte používat žádný tuk ani olej nebo jen jemně před grilováním potřít maso, zeleninu apod.
– nahřátí na plynovém sporáku, grilu a troubě trvá 10 až 15 min.
– doporučujeme pomalé nahřátí kolem 200°C
– deska má sama o sobě vysokou vlhkost, takže snese zahřátí a zchlazení na vysoké teploty
– povrch desky má antibakteriální účinky